CPH:DOX fordobler deres streamingprogram, inklusive imponerende verdenspremierer

CPH:DOX fordobler deres streamingprogram, inklusive imponerende verdenspremierer
Klimadokumentaren 'Now' kan nu ses på CPH:DOX.

Den største filmbegivenhed på dansk grund, CPH:DOX, måtte som bekendt aflyse årets fysiske festival på grund af coronasituationen.

Men i en hæsblæsende jagt med tiden er det lykkedes festivalen at stykke en online-udgave på benene, som løber gennem den oprindelige periode frem til 29. marts. Hidtil har programmet bestået af 40 film og 15 livedebatter, men fra torsdag eftermiddag blev streamingprogrammet mere end fordoblet til over 100 dokumentarfilm, skriver CPH:DOX i en pressemeddelelse og lover samtidig, at endnu flere film vil følge i de nærmeste dage.

Det opdaterede program fra i dag byder på nogle af årets største danske og internationale dokumentaroplevelser, og flere film fra festivalens hovedkonkurrence tilslutter sig programmet, heriblandt ‘Bitter Love’, ‘Mon Amour’, ‘No Kings’, ‘Ecstasy’ og Werner Herzogs seneste hybridfilm ‘Family Romance, LLC’.

Vi har allerede lavet en dansk og en international guide til filmene på den digitale festival, der nu også kan levere verdenspremieren på ’Maddy the Model’ om verdens første supermodel med Down’s syndrom og den hårdslående ‘Now’, som følger verdens unges højaktuelle klimaaktivisme.

Fra næste uge vil nogle af festivalens mest ventede titler, blandt andet det feministiske værk ‘Woman’ og norske Erlend Mos personlige og komiske klimaberetning ‘Rejsen til Utopia’, også kunne ses i det nye online-program.

Det koster 45 kr. at streame en film på cphdox.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af