Shailene Woodley gav slip på sin karriere på grund af »meget skræmmende« situation: »Jeg var meget, meget syg«

Shailene Woodley gav slip på sin karriere på grund af »meget skræmmende« situation: »Jeg var meget, meget syg«
Shailene Woodley under Toronto Film Festival 2019. (Foto: Robin Marchant/Getty Images)

I et nyt interview med The New York Times fortæller ‘Divergent’ og ‘Big Little Lies’-stjernen Shailene Woodley, at hun i starten af sine 20’ere befandt sig i en »meget skræmmende, fysisk situation«.

»Jeg har endnu ikke talt om det her offentligt, det vil jeg gøre en dag, men jeg var meget, meget syg i begyndelsen af mine 20’ere. Mens jeg lavede ‘Divergent’-filmene og arbejdede hårdt, kæmpede jeg også med en dybt personlig og meget skræmmende, fysisk situation«, fortæller skuespilleren.

Woodley uddyber, at det blandt andet betød, at hun takkede nej til en masse store roller, netop som hendes karriere skulle til at tage fart.

»Jeg sagde nej til en masse muligheder, fordi jeg var nødt til at få det bedre. Mange af de jobs endte med at gå til mine jævnaldrende, som jeg elsker. De fik en masse succes, men der var mange, som fortalte mig: ‘Du skulle ikke have givet slip på den mulighed!’ eller ‘Du skulle ikke have været syg!’«, fortsætter hun.

Woodley siger desuden, at hun samtidig kæmpede med sit indre og stillede sig selv spørgsmål som: »Kommer jeg til at overleve det, jeg går igennem lige nu? Kommer jeg nogensinde til at blive rask, eller arbejde på projekter, som jeg er passioneret omkring på grund af den situation, jeg er havnet i?«

»Jeg var et sted, hvor jeg ikke havde andet valg end at overgive mig og give slip på min karriere. Og det fik denne negative stemme frem i mit hoved, som blev ved med at være der mange år efter«.

Skuespilleren fortæller, at hun endnu ikke er klar til at afsløre alle detaljerne om situationen, som hun nu har lagt bag sig. Hun nævner dog ganske kort, at hun i perioden op til var i et »misbrugsforhold (abusive relationship, red.)«.

»Jeg er gudskelov kommet igennem det nu. De sidste par år har jeg fokuseret på mit mentale helbred, og det er langsommelig proces. […] Jeg føler mig meget taknemmelig for at have gået gennem ilden, fordi nu ved jeg, hvad jeg aldrig nogensinde vil gå tilbage til«, afslutter Woodley.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af