Fjerde og sidste »super-sized« sæson af ’Ozark’ på vej

Fjerde og sidste »super-sized« sæson af ’Ozark’ på vej
Jason Bateman som Marty Byrde i 'Ozark' sæson 2. (Foto: Jessica Miglio/Netflix)

’Ozark’ lakker mod enden, lyder det fra Netflix, der netop har annonceret den fjerde og sidste sæson af den anmelderroste sydstatskrimi med Jason Bateman og Laura Linney. Men heldigvis er vejen mod enden en del længere end som så: Den sidste sæson kommer nemlig til at blive en ordentlig bøf bestående af hele 14 nye afsnit.

Finalesæsonens 14 afsnit bliver således delt op i to halvdele af syv afsnit hver. Hvor længe der går, før første og anden halvdel lander på Netflix, er dog endnu ikke offentliggjort.

»En super-sized sæson betyder super-sized problemer for The Byrdes,« lyder det fra Jason Bateman, der udover at være spille hovedrollen som Martin ”Marty” Byrde også agerer executive producer samt instruktør på et par af afsnittene. Han tilføjer desuden, at han ser frem til at afrunde hele historien »with a bang(s)«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af