Kyssekassen er åben: Netflix har i al hemmelighed skudt (endnu en) ‘Kissing Booth’ opfølger

Kyssekassen er åben: Netflix har i al hemmelighed skudt (endnu en) ‘Kissing Booth’ opfølger

Uagtet hvad man end måtte mene om Netflixcandyfloss-klisterede teenageromance ‘The Kissing Booth’ er der ikke mange kulturfornærmede veje uden om, at filmen blev et streaming-hit i 2018.

Ifølge Netflix blev filmen set af 18 millioner inden for den første uge alene (bemærk, at tjenesten regner en film eller serie som »set« efter to minutters spilletid), og næsten 50 procent skulle sågar have slubret ‘The Kissing Booth’ i sig mere end én gang i månederne der fulgte.

Ikke overraskende fik filmen – baseret på en YA-bogserie af Beth Reekles – en opfølger, der landede i sidste uge. Men sagaen om teenagepigen Elles (Joey King fra ‘Fargo’) første high school-kyssekvababbelser og venindedilemmaer slutter ikke her.

Netflix har nemlig i al hemmelighed skudt film nummer tre i hvad der nu ligner en regulær kyssefilmfranchise instrueret af Vince Marcello. Det bekræfter tjenesten over for Indiewire. ‘The Kissing Booth 3’ blev optaget simultant med toeren og får premiere i 2021.

Den første film fik skarp kritik for at dyrke en vis slut-shaming af unge pigers seksualitet, mens opfølgeren dog er blevet rost (alt er relativt) for at fokusere mere på hovedrolleindehaver Kings komiske timing.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af