‘The Handmaid’s Tale’-skurk stråler i traileren til ny Netflix-serie – skabt af Cate Blanchett

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cate Blanchett møder Serena Waterford – sorry, Yvonne Strahovski – i ny, barsk immigrationsserie på Netflix, skabt af ingen ringere end Blanchett selv. Og traileren ser særdeles lovende ud.

Oscar-vinderen har allerede haft et stærkt serieår med FX-produktionen ‘Mrs. America’ (som hun ligeledes producerede), hvori hendes præstation som den republikanske anti-feminist Phyllis Schlafley har generet vedholdende Emmy-buzz forud for efterårets prisuddeling.

I ‘Stateless’ træder Blanchett imidlertid et skridt tilbage for at lade Strahovski skinne i hovedrollen som en australsk kvinde, der ved en fejl bliver tilbageholdt i et af landets notoriske immigrationscentre. Selvsamme centre, der i virkeligheden skaber stor politisk og folkelig debat omkring Australiens hårdhændende behandling af immigranter og bådflygtninge.

Med på rollelisten er også Dominic West, Asher Keddie, Fayssal Bazzi, Soraya Heida og Jai Courtney. Foruden Blanchett har Tony Ayres og Elise McCredie også været med til at udforme serien.

‘Stateless’ får premiere på Netflix 8. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af