Komiker Tig Notaro joiner Zack Snyders zombiefilm efter sexchikane-skandale

Komiker Tig Notaro joiner Zack Snyders zombiefilm efter sexchikane-skandale
Tig Notaro i serien 'One Mississippi'.

Zack Snyders kommende Netflix-zombiefilm ‘Army of the Dead’ står overfor gennemgribende ændringer i 11. time:

Komikeren Chris D’Elia, der skulle spille en af filmens bærende roller, er nemlig blevet fyret efter anklager om sexchikane mod mindreårige piger.

Filmen var egentlig næsten færdig, men nu skal optagelserne igang igen med en anden komiker, Tig Notaro (‘One Mississippi’), som erstatning. Optagelserne kommer til at foregå ved hjælp af en green screen, der gør det muligt for Notaro at indspille sine scener overfor en partner, for derefter at blive klippet ind i filmen med CGI.

Anklagerne mod D’Elia kommer fra en stribe af yngre piger helt ned til 16-års alderen, som har vist screenshots af beskedkorrespondancer med komikeren, hvori han opfordrer kvinderne til upassende seksuel adfærd.

High school-eleven Simone Rossi var den første til at dele historier om, hvordan D’Elia havde bedt hende om at sende billeder af sig selv og »make out«, mens hun stadig var mindreårig. Herfra tog det fart, og der gik ikke længe før Twitter vrimlede med hundredvis af beskyldninger – mange af dem anonyme – fra kvinder, der meldte om lignende oplevelser med D’Elia.

D’Elia har i forlængelse af anklagerne udstedt en meddelelse, hvori han proklamerer, at Twitter-beskyldningerne er falske.

»Jeg ved, at jeg har sagt og gjort ting, som har stødt folk gennem min karriere, men jeg har aldrig bevidst forfulgt mindreårige kvinder. Alle mine forhold har været lovlige og konsensusbaseret. Jeg har aldrig mødt eller udvekslet nogen upassende fotos med de personer, der har tweetet om mig«, siger han, men understreger, at han er oprigtigt ked af den måde, han før i tiden har opført sig på.

»Når det er sagt, er jeg virkelig ked af det. Jeg var en dum fyr, som helt sikkert tillod mig selv at blive fanget i min livsstil. Det er min skyld. Jeg tager fuldt ejerskab over det. Jeg har reflekteret over det i et stykke tid, og jeg lover, at jeg vil gøre det bedre fremadrettet«.

D’Elia stod også til at skulle spille hovedrollen i et andet unavngivet comedyshow på Netflix, men det har streaminggiganten nu også lagt på hylden.

Det er ikke første gang, at Netflix fyrer en skuespiller i postproduktionen grundet beskyldninger om overgreb. Kevin Spacey blev i 2017 fjernet fra hovedrollen i filmen ’Gore Vidal’, mens optagelserne af stjernens – og Netflix’ – serieflagskib ‘House of Cards’ blev brat indstillet (Netflix skrev som bekendt sæsonen om med Robin Wright i hovedrollen).

‘Army of the Dead’, der har Dave Bautista (‘The Guardians of the Galaxy’) i hovedrollen, forventes at lande på ‘Netflix’ senere i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af