Sarah Paulson inkarnerer filmhistoriens styggeste sygeplejerske i Netflix’ ’Gøgereden’-prequel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Har man set ’Gøgereden’ (eller på engelsk: ’One Flew Over the Cuckoo’s Nest’), Miloš Formans Oscar-basker fra 1975 med Jack Nicholson i en uforglemmelig hovedrolle, har den uhyggeligt skurkagtige sygeplejerske Nurse Mildred Ratched (spillet af en formidabel Louise Fletcher) formentlig brændt sig fast i hukommelsen. Og husker man hende, er der en stor chance for, man både glæder sig til og frygter Netflix’ kommende ’Gøgereden’-prequel, ’Ratched’, der har lige netop hende som hovedkarakter.

I ’Ratched’ varetager Sarah Paulson hovedrollen som den barbariske sygeplejerske. Denne gang udspiller historien sig i 1947, hvor den unge frøken Ratched får en stilling på et psykiatrisk hospital i Northern Carolina, der er begyndt at forsøge sig med en række foruroligende eksperimenter på de indlagte. Eksperimenter, som vi får en lille forsmag på i den nye trailer til serien, der både vidner om, at vi har en ret sjov (»no one has ever put their name on a peach«), men ikke mindst ret uhyggelig oplevelse i vente.

Serien er produceret af Ryan Murphy (’Glee’, ’Pose’, ’Hollywood’), der tidligere har arbejdet sammen med Sarah Paulson på flere projekter – heriblandt ’American Crime Story’, for hvilken Paulson scorede sig en velfortjent Emmy.

I ’Ratched’ får Paulson desuden selskab af navne som Cynthia Nixon, Sharon Stone, Finn Wittrock og Judy Davis. Serien lander på Netflix den 18. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af