Kom i praktik på Soundvenues filmredaktion

Kom i praktik på Soundvenues filmredaktion
'Dear White People'.

Kan du næsten ikke vente, når Jordan Peele, Greta Gerwig eller Michaela Coel annoncerer deres nye projekter? Binger du Netflix’ nyeste produktioner, men holder du også af at finde nye serier, som de færreste har hørt om? Og sidst, men ikke mindst: Har du talent for at videreformidle din begejstring skarpt, kritisk og med overblik?

Så kan du meget vel være forårssemesterets nye praktikant på Soundvenues filmredaktion.

Soundvenue Film dækker nysgerrigt og holdningsspækket alt fra de nyeste danske lavbudgetsfilm til årets store Oscar-film og de mest banebrydende serier. Vi skal være på forkant med de danske og internationale tendenser og glæder os lige så meget til en ny sæson af ‘Ramy’ som til CPH:DOX-festivalen.

Som praktikant får du lov til at skrive både nyheder og features til Soundvenue.com. Du kommer også til at prøve kræfter med journalistiske genrer som anmeldelser og interview med instruktører og skuespillere.

I løbet af praktikopholdet får du konkret sparring, der udvikler dit skrivetalent, og målet er, at du ved slutningen af praktikperioden er en dygtig og effektiv kulturformidler. Flere af vores praktikanter er efter opholdet fortsat som freelancejournalister og -anmeldere.

Vi søger disse kompetencer i en praktikant:
* Du skriver skarpt og (næsten) fejlfrit.
* Du har solid indsigt i film- og serieområdet.
* Du er sulten efter at lære mere og går ydmygt til nye opgaver.
* Du sætter pris på et uformelt arbejdsmiljø.

Det formelle:
* Praktikken finder sted på Soundvenue-kontoret i Studiestræde i København K.
* Praktikken er ulønnet.
* Praktikperioden løber min. fire måneder fra januar 2020 – gerne frem til sommerferien.

Din ansøgning skal indeholde:
* Lidt om dig selv og din baggrund.
* Et par af dine tidligere (eller nye) tekster – helst om film eller tv-serier.
* En liste over de tre film eller serier, du glæder dig mest til i den kommende tid – med begrundelser.

Skulle den aktuelle covid-19-situation påvirke arbejdsgangene på Soundvenue-redaktionen i foråret, vil vi i fællesskab med praktikanten finde en løsning, der fungerer for begge parter.

Send ansøgningen til filmredaktør Jacob Ludvigsen på jlu@soundvenue.com senest 2. november (gerne før – vi afholder samtaler løbende). Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme mailadresse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af