Se Jim Carrey og Alec Baldwin køre af sporet som Biden og Trump i præsidentdebat på ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke engang en uge siden, at Donald Trump og Joe Biden tørnede sammen i den herostratiske første præsidentdebat på Fox News, men selvfølgelig er ‘Saturday Night Live’ allerede klar med en parodi.

Alec Baldwin er tilbage i rollen som Trump, mens Jim Carrey for første gang viser sin Joe Biden-imitation i fuldt flor – komplet med underbid og rynket pande.

Debatten kører selvfølgelig hurtigt af sporet, når Trump konstant afbryder og Biden må forsøge at styre sine vredeproblemer (blandt andet med et meditationsbånd indspillet af Harry Styles).

Til sidst går duellen så meget i baglås, at Kamala Harris (i skikkelse af Maya Rudolph) må bryde ind og sætte de barnlige mænd på plads.

Og selvfølgelig tager debatten også fat på Trumps kommentarer om Proud Boys, inden Carreys Biden bogstavelig talt slukker for Trump, taler direkte til de amerikanske vælgere og tager tykt pis på den virkelige Trumps corona-hykleri.

Chris Rock var vært for aftenens show, mens Megan Thee Stallion stod for de musikalske indslag med et stærkt politisk budskab.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af