Melissa McCarthy skal overtale James Corden-stemme fra at ødelægge verden i traileren til ’Superintelligence’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den kommende komedie ’Superintelligence’ er Melissa McCarthys fjerde samarbejde med ægtefællen Ben Falcone, der instruerede hende i ’Tammy’, ’The Boss’ og ’Life of the Party’, som de sammen har skrevet manuskripter til.

I traileren følger vi Carol Peter, da hendes tv, telefon og mikrobølgeovn på mystisk vis pludselig begynder at tale til hende. Det viser sig hurtigt, at hun bliver overvåget af verdens første kunstige superintelligens-teknologi, som ikke blot har planer om at overtage hendes liv, men også om at udrydde hele menneskeheden.

Verden ligger nu i Carols hænder, og hun skal på krævende vis forsøge at overtale teknologien til at lade verdens befolkning leve.

Ud over sin rolle i ‘Gilmore Girls’ er Melissa McCarthy særligt blevet anerkendt for sin komiske formåen i ‘Bridesmaids’ samt hendes noget mere dramatiske hovedrolle i ‘Can You Ever Forgive Me?’. Begge film indbragte hende en Oscar-nominering.

James Corden lægger stemme til den kunstige intelligens, mens navne som Brian Tyree Henry (’Atlanta’), Sam Richardson (’Veep’), Karan Soni (’Deadpool’) og Jean Smart (’Watchmen’) også indgår på rollelisten.

’Superintelligence’ får premiere på HBO Max 26. november, mens en dansk premiere endnu ikke er blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af