Se Jim Carrey og Maya Rudolph hovere Trump af scenen i ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det neglebidende præsidentvalg blev bragt til ophør i går aftes, da Biden vandt de afgørende svingstater Pennsylvania og Nevada – lige i tide til ‘Saturday Ngiht Live’, der i årevis har parodieret Donald Trumps præsidentskab.

Sædvanen tro åbnede det populære sketchshow med en satire over Bidens valgsejr og Trumps nederlag. Førstnævnte holdt i skikkelse af Jim Carrey fast i ikke at ville hovere, mens han holdt sejrstale med sin vicepræsident Kamala Harris (spillet af Maya Rudolph).

Lidt hovering blev der dog plads til ved vinderpodiet, hvor Carrey og Rudolph udråbte Trump til »looooser« og spillede sejrsmusik.

Som sædvanligt skulle de sjoveste indslag dog findes i Trump-lejren, hvor Alec Baldwin endelig kan se frem til at lægge sin ikoniske rolle som Trump på hylden.

Baldwins Trump startede med at nægte at give afkald på sejren, hvor han først opfordrede til at stoppe med at tælle de resterende stemmer og derefter vendte på en tallerken, da han opdagede, at han var bagud i meningsmålingerne.

Prikken over i’et var et fuldkommen rødt kort over det coronaramte USA, som præsidenten forvekslede med et kort over de røde, republikanske stater. Og en intim klaverudgave af Village Peoples ‘Macho Man’.

Det kunne ligne et farvel til Baldwins Trump, men mon ikke den siddende præsident nok skal gøre sig bemærket i medierne, når han over de seneste uger formentlig vil bestride valgresultatet på alle tænkelige måder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af