Cardi B lander sin første hovedrolle i ‘Mrs. Doubtfire’-klingende komedie: ’Assisted Living’

Cardi B lander sin første hovedrolle i ‘Mrs. Doubtfire’-klingende komedie: ’Assisted Living’

Cardi B har tilsyneladende fået smag for skuespillet. Hun gjorde sin debut på det store lærred i stripperfilmen ’Hustlers’ med Jennifer Lopez i 2019, og nu er hun klar til sin første hovedrolle i den kommende Paramount-komedie ’Assisted Living’.

Ifølge Variety er der tale om en højlydt komedie med et kolossalt hjerte i stil med ’Mrs. Doubtfire’, ’Sister Act’ og ’Tootsie’. Og jo, sammenligningerne med undercover-klassikerne giver mere mening end som så, når man hører plottet.

I ’Assisted Living’ skal Cardi B nemlig spille rollen som den småkriminelle Amber, der desperat leder efter et sted at gemme sig efter et frygteligt fejlslået kup. Da Amber ikke kan finde noget sted at komme i sikkerhed, ender hun med at klæde sig ud som en ældre dame og gemme sig på plejehjemmet, hvor hendes fremmedgjorte bedstemor bor.

Inden Cardi indtager lærredet som ældre dame, kan vi opleve hende i en mindre rolle i den kommende ’Fast & Furious’-film ’F9’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af