Sarah Silverman fik en skideballe af ’Seinfeld’-stjerne – men så sagde hun fra

Sarah Silverman fik en skideballe af ’Seinfeld’-stjerne – men så sagde hun fra
Sarah Silverman (Foto: Getty Images.)

Da Sarah Silverman i 1997 gæsteoptrådte i den ikoniske sitcom ’Seinfeld’, var hendes medvirken præget af en ubehagelig oplevelse. Det afslører hun i sin podcast, ’The Sarah Silverman Podcast’.

Silverman og Michael Richards, der spillede Cosmo Kramer i serien, havde således et hidsigt sammenstød, da Silverman leverede en replik fra manuskriptet forkert. Replikken lød oprindeligt: »Det er formentlig vinden«, men Silverman reciterede i stedet: »Det er formentlig regnen«.

Det fik, ifølge Silverman, Richards til at miste tålmodigheden: »Den her fyr, Michael Richards, bryder med sin karakter og begynder at rive mig et nyt røvhul«.

Fejlen fik tilsyneladende Richards helt op i det røde felt, hvorefter han spurgte Silverman, om hun kunne se noget regn i vinduet, hvilket hun ikke kunne: »Hvorfor sagde du så regn? Det er ikke regn. Der er ikke noget regn i det vindue! Replikken er ’vind’«.

Richards spontane vredesudbrud, der gav Silverman en klump i halsen, slog hende dog ikke ud, da hun efterfølgende tænkte på episoden: »Fuck ham! Ingen tør sige noget til ham, fordi han er Kramer fra ’Seinfeld’. Han går igennem døren og modtager en stående ovation«, siger hun med reference til Kramers faste introduktion i serien.

Da Silverman mødte op til næste dags optagelser, gav hun derfor Richards en reprimande for sin opførsel, efter han prøvede at smalltalke med hende: »Og til sidst afbrød jeg ham bare og sagde ’I don’t give a fuck’«.

»Du taler ikke sådan og forventer, at intet er sket. Jeg har ikke tænkt mig at være et af de mennesker, som falder ind og lader, som om intet er sket. Det var dårlig opførsel«, siger hun i dag.

Silvermans modsvar på Richards skideballe kom bag på ham, men han endte med at tage hendes kritik til efterretning. Efterfølgende har de to skuespillere haft et venskabeligt forhold.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af