Seth Rogen mindes dengang, Emma Watson stormede ud fra optagelserne til ‘This Is the End’: »Hun havde nok ret«

Seth Rogen mindes dengang, Emma Watson stormede ud fra optagelserne til ‘This Is the End’: »Hun havde nok ret«
Emma Watson og Seth Rogen i 'This Is the End'. (Foto: PR)

OPDATERET 30. marts kl. 09.40: Seth Rogen har opklaret sine udtalelser på Twitter, hvor han skriver, at interviewet med GQ »misrepræsenterer«, hvad der rent faktisk skete. Han skriver videre: »Emma Watson stormede ikke ud fra settet, og det er noget lort, at opfattelsen er, at hun gjorde. Scenen var ikke, som den oprindeligt stod i manuskriptet. Den blev improviseret og ændrede sig drastisk til noget, hun ikke havde sagt ja til. Historien om, at hun på en eller anden måde ikke var cool eller var uprofessionel er noget bullshit«. Læs den fulde udtalelse på Twitter.

Det er snart otte år siden, at Seth Rogen skrev og instruerede komedien ‘This Is the End’ med sin makker Evan Goldberg. Nu har han ikke desto mindre endelig taget sig tid til at kommentere et årelangt rygte om, at Emma Watson stormede ud under optagelserne til filmen.

I et interview med GQ Magazine bekræfter Rogen, at hun forlod filmsettet, efter at have nægtet at filme en scene, hvor Channing Tatum spiller en gimp, der bliver holdt i snor af en kannibal spillet af Danny McBride.

»Jeg ser ikke tilbage på det og tænker: ‘Hvordan kunne hun finde på at gøre det?’«, siger Rogen og fortsætter: »Nogle gange, når man har læst noget, og det kommer til live, så føles det ikke, som man havde forestillet sig«.

Han understreger dog, at der ikke var dårlig stemning: »Det var ikke en forfærdelig slutning på vores forhold. Hun kom tilbage den næste dag og sagde farvel. Hun endte med at hjælpe med at promovere filmen. Så der var intet ondt blod, og jeg kunne ikke være gladere for, hvordan filmen blev i sidste ende«.

Rogen lader til at antyde, at scenen i filmen blev noget mindre kontroversiel, end den oprindeligt var tiltænkt: »Hun havde nok ret. Det var sikkert sjovere, den måde vi endte med at gøre det på«.

Optrinnet er dog langt fra den eneste mindeværdige anekdote fra optagelserne til filmen. GQ skriver, at Rogen også bad Snoop Dogg om at skrive en sang til filmen, hvilket rapperen indvilligede i. Da Rogen spurgte ham, om han ikke også ville rappe et vers, blev Snoop Dogg helt stille. Indtil han så på en af sine folk og sagde: »Bring in the hoes«, hvorefter seks kvinder trådte ind i studiet og begyndte at danse om Snoop Dogg i 20 minutter, mens han skrev verset på sin BlackBerry.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af