Amanda Seyfried flytter ind i et hjemsøgt hus i første trailer til Netflix-gyseren ‘Things Heard & Seen’

Amanda Seyfried flytter ind i et hjemsøgt hus i første trailer til Netflix-gyseren ‘Things Heard & Seen’
Amanda Seyfried i 'Things Heard & Seen'. (Foto: PR)

Amanda Seyfried følger op på sin Oscar-nominering for ‘Mank’ med endnu et Netflix-projekt – dog i en helt anden boldgade.

I den kommende gyser ‘Things Heard & Seen’ spiller hun moren Catherine, der flytter på landet med sin familie i 1980’ernes USA, da hendes mand har fået nyt job. Deres nye hjem, en overdådig gård fra 1800-tallet, viser sig dog hurtigt at være for god til at være sand, da parret bliver hjemsøgt af spøgelser fra fortiden.

Første trailer peger i retning af en klassisk hjemsøgt hus-gyser i familie med streaminggigantens tidligere succes, ‘The Haunting of Hill House’.

På rollelisten finder man desuden James Norton (‘Little Women’), Natalie Dyer (‘Stranger Things’), Rhea Seehorn (‘Better Call Saul’) og F. Murray Abraham (‘Homeland’). Filmen er skrevet og instrueret af Shari Springer Berman og Robert Pulcini, kendt for den Oscar-nominerede ‘American Splendor’.

Der er premiere på Netflix 29. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af