Ny TV 2-serie byder på mord og undercover-betjente i Vestjylland – se traileren til ’Hvide Sande’

Ny TV 2-serie byder på mord og undercover-betjente i Vestjylland – se traileren til ’Hvide Sande’
Carsten Bjørnlund og Marie Bach Hansen spiller hovedrollerne i TV 2-serien 'Hvide Sande'. (Foto: PR)

Havnebyen ’Hvide Sande’ i Ringkøbing-Skjern Kommune er det naturskønne omdrejningspunkt for den nye krimiserie ’Hvide Sande’, der fra starten af maj kan ses på TV 2 og TV 2 Play.

Den nye seriesatsning vil strække sig over otte afsnit og handler om et par, der går undercover i byen for at opklare et mord på en ung, tysk surfer. Men lokalsamfundet i Hvide Sande har en lang række hemmeligheder og mørke sider, som i sidste ende kan vise sig at påvirke efterforskningen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anders Rønnow Klarlund er hovedforfatter, og han har sammen med Jacob Weinreich skrevet ’Hvide Sande’. I hovedrollerne kan man opleve de to ’Arvingerne’-stjerner Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund. I seriens øvrige roller ses Bodil Jørgensen, Jesper Asholt, Camilla Bendix og Bjarne Henriksen.

Omgivelserne spiller en helt central rolle i serien, hvor blandt andet det lokale fyrtårn, Lyngvig Fyr, lyser op i det buldrende mørke fyldt med dystre hemmeligheder. Tilmed er historien bygget op omkring lokalområdet – en lidt utraditionel fremgangsmåde ifølge seriens producer:

»Normalt starter vi med at udvikle historie og karakterer for dernæst at finde locations, der passer til fortælling og univers. Denne gang var det omvendt«, siger Morten Rasmussen, der er direktør og producer for Deluca Film, i en pressemeddelelse.

‘Hvide Sande’ får premiere på TV 2 og TV 2 Play 3. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af