Riley Keough og Taylour Paiges roadtrip ender helt galt i første trailer til Sundance-hittet ‘Zola’

Riley Keough og Taylour Paiges roadtrip ender helt galt i første trailer til Sundance-hittet ‘Zola’
Riley Keough og Taylour Paige i 'Zola'. (Foto: PR)

I 2015 udsendte den Detroit-baserede stripper A’ziah ‘Zola’ King hele 148 Twitter fra et roadtrip, der over 48 timer kørte fuldkommen af sporet og resulterede i mord.

Den virale strippersaga fik stor medieopmærksomhed, særligt i kølvandet på David Kushners artikel for Rolling Stone, og nu får den vilde virkelige historie spillefilm-behandlingen.

I Janicza Bravos hypede ‘Zola’ spiller Taylour Paige (Ma Rainey’s Black Bottom’) den titulære stripper, der bliver overtalt til at tage på roadtrip med vennen Stefani (Riley Keough fra ‘American Honey’). Hvad der starter som en glamourøs tur gennem Florida, ender pludselig galt, da kvinderne render ind i en række skæve eksistenser.

‘Zola’ fik stor ros for sit portræt af USA’s skyggesider ved indie-filmfestivalen Sundance i 2020. Særligt Paige og Keough skulle levere stærke præstationer, der nok skal sikre dem et endnu større gennembrud på indiescenen.

‘Zola’ får amerikansk premiere til sommer, hvor den distribueres af det hypede indie-selskab A24.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af