Soundvenue fejrer genåbningen af biograferne: Se Oscar-hittene ’Promising Young Woman’ og ’Minari’

Soundvenue fejrer genåbningen af biograferne: Se Oscar-hittene ’Promising Young Woman’ og ’Minari’
Carey Mulligan i 'Promising Young Woman'. (Foto: PR)

Den ene nuppede fem Oscar-nomineringer, den anden seks – og begge blev nomineret til Bedste Film. De hører til de mest anmelderroste og omtalte film det forgangne år, og nu kan du endelig se ’Promising Young Woman’ og ’Minari’ på et dansk biograflærred.

Soundvenue hilser nemlig biograferne velkommen tilbage med et dobbeltprogram bestående af de to film på åbningsdagen torsdag den 6. maj i Empire Bio.

Klokken 19.00 (køb billet her) står den på Lee Isaac-Chungs personlige og bevægende film om en koreansk familie, der forsøger at starte deres eget landbrug i 1980’ernes Arkansas.

Steve Yeun spiller familiefaren, som har højere ambitioner end deres beskedne arbejde med at sortere kyllinger efter køn (!), men hans hustru er mindre tilfreds med det nye liv, han har tiltænkt familien. Imens flytter konens mor – spillet af den koreanske stjerne Youn Yuh-Jung – ind og knytter et særligt bånd til parrets bløde søn, instruktørens alterego.

»Lee Isaac-Chung forvandler det specifikke fra sin egen opvækst til noget varmt, ømt og universelt«, skrev Variety i deres anmeldelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Klokken 21.30 (køb billet her) er der så fuld power på Emerald Fennells ’Promising Young Woman’, et farverigt og umanerligt underholdende knytnæveslag af en film, hvor Carey Mulligan spiller Cassie, som hævner sin veninde ved at hive alle de overgrebsparate mænd ind i sit spind, som hun kan komme i nærheden af. Hun spiller simpelthen sanseløst beruset på en bar – og venter blot på, at en venlig type tilbyder at følge hende helt hjem i sin seng …

Filmen hører til årets mest omdiskuterede, ikke mindst den opsigtsvækkende finale. Med andre ord er ’Promising Young Woman’ én af de film, man bare skal se, før man får den spoilet.

Ønsker man kun at se én af filmene, sælges billetterne enkeltvis, men vi kan kun anbefale begge film, der i et dobbeltprogram går perfekt fra det afdæmpede og rørende til det chokerende eksplosive. Og hvilken bedre måde at byde biograferne velkommen tilbage i vores liv på?

Køb billet til ‘Minari’ HER og til ‘Promising Young Woman’ HER.

Tilmeld Facebook-event HER.

Soundvenue præsenterer: ’Minari’ og ’Promising Young Woman’
Torsdag den 6. maj i Empire Bio i København
’Minari’ kl. 19.00. ’Promising Young Woman’ kl. 21.30.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af