Michael Myers er tilbage i den blodige trailer til ‘Halloween Kills’

Michael Myers er tilbage i den blodige trailer til ‘Halloween Kills’
Michael Myers er tilbage i 'Halloween Kills'. (Foto: PR)

Der er et stort blodbad i vente i det 12. kapitel i sagaen om seriemorderen Michael Myers. David Gordon Greens ‘Halloween Kills’ har netop fået sin første trailer, og der er den ikoniske morder tilbage for fuld udblæsning.

Filmen fortsætter, hvor Greens reboot ‘Halloween‘ fra 2018 sluttede: Myers er ved at brænde op i Laurie Strodes kælder, men formår at undslippe fælden.

Snart må Laurie, spillet af Jamie Lee Curtis, forberede sig på igen at stå ansigt til ansigt med sin nemesis. Og denne gang er hun ikke alene: Laurie får nemlig mobiliseret hele Haddonfield i kampen mod monsteret.

‘Halloween’ blev en stor kommerciel succes med en global omsætning på 255 millioner dollars mod et beskedent budget på kun 10 millioner. Vores anmelder var dog ikke synderligt imponeret over Greens forsøg på at koge suppe på Carpenters mesterlige forlæg.

‘Halloween Kills’ er andet kapitel i Gordon Greens reboot-trilogi i franchisen, der ser bort fra de andre anmelderslagtede sequels og genstarter historien i direkte forlængelse af originalen. Sidste kapitel, ‘Halloween Ends’, er allerede annonceret til premiere i 2022.

‘Halloween Kills’ får premiere i biograferne 14. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af