‘The Suicide Squad’-stjerne får polititilhold mod svensk model efter »forsøg på afpresning«

‘The Suicide Squad’-stjerne får polititilhold mod svensk model efter »forsøg på afpresning«
Joel Kinnaman i 2014. (Foto: Jason Kempin/Getty Images)

Joel Kinnaman har søgt om at få et polititilhold mod den svenske model Gabriella Magnusson, kendt under navnet Bella Davis. Det skriver ‘The Suicide Squad’-stjernen i et langt Instagram-opslag.

Tilholdet kommer efter, at Magnusson angiveligt i en årrække har forsøgt at afpresse Kinnaman og truet ham med at publicere falsk information, blandt andet at han voldtog hende.

Ifølge Kinnaman var der tale om »eskalerende, daglige trusler om at gøre skade på mig, min familie og mine kære«, mens han også skriver, at hun »forsøgte at afpresse mig for penge og andre værdier«.

Kinnaman fortæller, at han havde et kortvarigt forhold med Magnusson i slutningen af 2018, da han var single. Her havde de sex med samtykke to gange. I 2019 og 2020 tog modellen igen kontakt til ham, men på daværende tidspunkt var han i et fast forhold og besvarede derfor ikke hendes henvendelser. Derefter begyndte Magnusson at blive truende, skriver Kinnaman.

Skuespilleren skriver, at han nogle uger inden polititilholdet talte i telefon med Magnusson i et forsøg på at udrede situationen. Samtalen blev båndet og ifølge Kinnaman bekræftede Magnusson, at hun havde givet samtykke til deres sex, mens hun angiveligt også sagde ting som: »Er du klar over, hvor mange penge jeg ville få og hvor kendt jeg ville blive, hvis jeg gik til pressen?«

I retsdokumenter hævder Kinnaman, at Magnusson blandt andet forsøgte at afpresse ham for »penge, Hollywood-forbindelser, et arbejdsvisum, en verified Instagram-konto, en Wikipedia-side, et fotoshoot med Sports Illustrated, 400.000 dollars til en lejlighed og mere«.

I en udtalelse til People Magazine afviser Magnusson, at hun nogensinde skulle have »truet eller spurgt om penge«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af