Netflix’ stalkerhitserie ‘You’ er lige om hjørnet med sæson tre – se den creepy trailer

Netflix’ stalkerhitserie ‘You’ er lige om hjørnet med sæson tre – se den creepy trailer
Pen Badgley og Victoria Pedretti i 'You'. (Foto: Netflix)

Stalkerserien ‘You’ har ramt en guldåre på Netflix, hvor de forudgående to sæsoner er strøget til tops på ugelisten over mest streamede.

Nu er streamingtjenesten snart klar med den tredje sæson, som netop har fået sin første fulde trailer, som mere end nikker til snarligt genopståen ‘Dexter’.

Joe (Penn Badgley) er nemlig blevet far til babyen Harry sammen med hustruen Love (Victoria Pedretti). Sammen forsøger de at lægge fortiden bag sig og starte et normalt liv i en forstad i det nordlige Californien.

Omgivet af tech-iværksættere, Instagram-influencere og fordomsfulde bloggermødre prøver Joe at overbevise sig selv om sin nye rolle som familiefar. Men gamle vaner er som bekendt svære at skille sig af med…

Vores anmelder kvitterede med fire stjerner til sæson to, som på mirakuløs vis holdt niveau – og fandt styrke i en ny setting, hvor Penn Badgleys karismatiske skildring af en psykopat for alvor voksede. Mon tredje skæring kan fortsætte de gode takter?

Vi får se, når der er premiere på Netflix 15. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af