Nyt ’Matrix’-site beder dig vælge mellem den blå og røde pille

Nyt ’Matrix’-site beder dig vælge mellem den blå og røde pille
Keanu Reeves som Neo i 'The Matrix'. (Foto: PR)

Da ’The Matrix’ for mere end to årtier siden skulle markedsføres, skete det gennem en yderst effektiv brug af internettet, der på det tidspunkt stadig var et relativt nyt fænomen. 

Nu lader det til, at Warner Bros. igen er klar til at udnytte internettet til markedsføringen af den fjerde film i franchisen, ’The Matrix: Resurrections’.  

Warner Bros. har netop lanceret en ny hjemmeside for filmen, hvis formål foreløbigt er at hype den nye trailer, der offentliggøres torsdag. 

Hjemmesiden indledes med et billede af en rød og en blå pille, som brugeren skal vælge imellem for at komme videre på siden. 

Sitet hedder passende nok ’Choose your reality’, og afhængig af hvilken pille du vælger, føres du videre til en lille teaser til ’Resurrections’ med en voiceover af enten Yahya Abdul-Mateen II eller Neil Patrick Harris, der hver præsenterer to meget forskellige syn på, hvad der er virkeligheden.  

De to teasere byder blandt andet på små klip med både Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss, der som bekendt har været en fast del af franchisen siden dens begyndelse i 1999.  

Lana Wachowski går solo på den nye film i den populære franchise, da hendes søster, Lilly, hverken er med som instruktør eller manuskriptforfatter på ’Resurrections’.  

’The Matrix: Resurrections’ får dansk premiere d. 22. december.  I mellemtiden kan du tjekke den nye hjemmeside ud her.  

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af