Paul Rudd er Will Ferrells manipulerende psykiater i den mørke komedie ‘The Shrink Next Door’ – se traileren

Paul Rudd er Will Ferrells manipulerende psykiater i den mørke komedie ‘The Shrink Next Door’ – se traileren
'The Shrink Next Door'. (Foto: Apple TV+)

To af Hollywoods komiske sværvægtere genforenes i den kommende Apple-serie ‘The Shrink Next Door’. Her optræder ‘Anchorman’-duoen Will Ferrell og Paul Rudd nemlig over for hinanden.

‘The Shrink Next Door’ er baseret på den virkelige og temmelig bizarre historie, som også er blevet fortalt i podcasten af samme navn. Den mørke komedieserie følger psykiateren Dr. Isaac ‘Ike’ Herschkopf (Rudd), der lidt efter lidt får møvet sig ind i sin langvarige patient Martin ‘Marty’ Markowitz’ liv.

Som vi ser i den nye trailer, får den manipulerende psykiater først Markowitz til at gå imod sin ligeledes kontrollerende søster, spillet af Kathryn Hahn. Herefter går Herschkopf så langt som at flytte ind hos viljesvage Markowitz, og han får tilmed overtalt sin patient til at udnævne ham som direktør for Markowitz’ familiefirma.

Serien er skrevet af Georgia Pritchett, som har afsnit af ‘Succession’ og ‘Veep’ på cv’et. Instruktørtjansen er delt mellem debutanten Jesse Peretz og Michael Showalter (‘The Big Sick’).

‘The Shrink Next Door’ får premiere på Apple TV+ 12. november. Se den nye trailer herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af