‘Harry Potter’-familien genforenes på HBO Max: Se den magiske teaser til ‘Return to Hogwarts’

‘Harry Potter’-familien genforenes på HBO Max: Se den magiske teaser til ‘Return to Hogwarts’
'Harry Potter'-genforeningen på HBO Max. (Foto: HBO Max)

Efter forårets exceptionelt hypede ‘Friends’-reunion blænder HBO Max nu op for endnu en genforening af de helt store – hvis ikke den største, vil mange formentlig mene.

Den 1. januar samles (næsten) hele ‘Harry Potter’-familien nemlig for første gang siden den sidste film fik premiere i 2011, og der er lagt i kakkelovnen til en hjerternes nostalgifest på Hogwarts til at forsøde dine tømmermænd.

Eller ligefrem erstatte nytårsfesten, idet programmet bliver tilgængeligt fra midnat.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Akkurat som ‘Friends’-eventen er der ikke tale om en fiktionsproduktion, men derimod en samtale mellem filmenes castmedlemmer i anledning af 20-års jubilæet for den første film.

Og på gæstelisten er naturligvis både Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint, såvel som snart sagt hver en anden større HP-VIP, man kan komme i tanke om, fra Matthew Lewis (Neville, som ses i teaseren) til Gary Oldman (Sirius Black), Ralph Fiennes (Voldemort) til Tom Felton (Malfoy) og Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange).

Med to bemærkelsesværdige undtagelser: I teaseren glimrer Michael Gambon aka. selveste Dumbledore og Maggie Smith aka. Professor McGonagall ved deres fravær. Men måske Hogwarts’ elskede rektor og Gryffindors ‘klasselærer’ har et es i ærmerne?

Spændingen udløses om mindre end en måned på HBO Max, når ‘Harry Potter 20th anniversary: Return to Hogwarts’ byder indenfor fra midnat 1. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af