David Lettermans Netflix-talkshow vender tilbage med Will Smith, Billie Eilish, Cardi B og Ryan Reynolds

David Lettermans Netflix-talkshow vender tilbage med Will Smith, Billie Eilish, Cardi B og Ryan Reynolds
David Letterman. (Foto: Mike Coppola/ Getty Images)

David Letterman er snart aktuel med fjerde sæson af sit Netflix-talkshow ‘My Next Guest Needs No Introduction’ og særligt ét interview er dømt til at blive kontroversielt.

Will Smith lægger nemlig vejen forbi talkshowet, men han kommer ikke til at tale om Oscar-skandalen – interviewet blev nemlig optaget før marts 2022 og der er ikke foretaget nogen opfølgning.

De fleste tv-producenter ville nok på det kraftigste have overvejet at skrotte interviewet i lyset af Smiths skandaløse opførsel til prisuddelingen, men Letterman har altså valgt at bringe det alligevel. Det skal blive spændende at se, hvad samtalen – der formentlig vil fremstå noget forældet – har at byde på.

Smith er dog langt fra den eneste stjerne, der indtager den varme stol i showet. Vi kan også se frem til samtaler med Billie Eilish, Cardi B, Ryan Reynolds, Julia Louis-Dreyfus og basketballspilleren Kevin Durant.

De tidligere sæsoner har budt på en perlerække af gæster som Barack Obama, Kanye West, Jay-Z, Kim Kardashian, Lizzo og George Clooney.

Den nye sæson af ‘My Next Guest Needs No Introduction’ får premiere på Netflix 20. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af