Se det stærke talk-program til Soundvenue INPUT

Se det stærke talk-program til Soundvenue INPUT
Safina Coster-Waldau i 'Salsa'. (Foto: PR)

OBS: Soundvenue INPUT melder udsolgt.

Soundvenue INPUT, vores nye festival i København 19.-21. maj, byder på tre dage med kulturens nye bølge og præsenteres i samarbejde med Royal Økologisk.

På festivalens tre scener inde i Volume og ude i gården på Enghavevej 80 kan man opleve koncerter med blandt andre Noah Carter, Brimheim, Icekiid, First Hate, Dayyani, Goss, Julie Pavon, Kind Mod Kind, Fabr¨äk og Sulka.

Men har også skruet et stærkt talk-program sammen, hvor man kan oplevere musikere, skuespillere og instruktører i samtaler, interview og debat.

Du kan se hele festivalens detaljerede program på Soundvenue.com/INPUT, men her er et overblik over talk-programmet:

Er hiphop ikke længere en vej væk fra kriminalitet?
Soundvenues Kristian Karl diskuterer hiphopscenens forråelse med Pelle Peter Jencel, producer Mike Lowrey og musikvideoinstruktør Mike Spooner.

Grænsesøgende sex på DR
Instruktøren Jonas Risvig og skuespilsøstrene Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana vil bryde ny grund for skildringen af sex blandt gymnasieelever i serien ’Salsa’. Men hvordan gør man det troværdigt?

Jadas ‘Elements’
Hvad handler hendes kommende album om? Og hvordan lyder det? Jada fortæller historierne bag det nye udspil og spiller nogle af de endnu ikke udgivne numre i højttalerne (ikke live).

Komik i en woke-tid
Lasse Dein og Nina Rask, to af de mest lysende talenter, der er kommet ud af DR’s satirefabrik de seneste år, fortæller om deres take på komik i en tid, hvor nogle mener, at man slet ikke må sige noget mere.

Danske serier skildrer underverdenens rå virkelighed
Oscar Giese fra ’2 døgn’ og Thor Wissing Lange fra ’Hooligan’ tager os med helt ind i maskinrummet, spækket med svære moralske valg.

Jung Zu Sein: Brimheim, Mercedess og Kamma
Musikerne og webmagasinet SEIN snakker om modet til at være sig selv.

Dansk films nye stjerne Besir Zeciri
Han er et af de mest lysende skuespiltalenter i sin generation, det beviste han i hovedrollen i DR-hittet ’Fredløs’. Mød ham til en hudløst ærlig snak om den usikre vej mod gennembruddet – og ikke mindst om tiden efter.

Julie Rudbæk, Jesper Zuschlag og Sofie Jo Kaufmanas ordner jeres dilemmaer
Trioen hjælper vores læsere og festivalgæster med deres sværeste spørgsmål – om kærlighed, karriere, at træde ud af 20’erne, you name it.

Jung Zu Sein: Fist Hate og Dayyani
Musikerne og webmagasinet SEIN snakker om vejen gennem forventningspresset.

Se det fulde program og læse mere om Soundvenue INPUT på Soundvenue.com/input. Tjek også eventen på Facebook.

Soundvenue INPUT
19.-21. maj
Enghavevej 80, København
Dagsbillet: 150 kr. // Partout: 390 kr.
Se mere på 
Soundvenue.com/INPUT

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af