Mens vi venter på den store finale: Se traileren til sidste del af ‘Stranger Things’ sæson fire

Mens vi venter på den store finale: Se traileren til sidste del af ‘Stranger Things’ sæson fire
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Det er næppe gået nogens næse forbi, at der er en ny sæson ‘Stranger Things’Netflix.

Sæsonen satte rekord for bedste åbningsweekend for en engelsksproget serie på platformen med 286 millioner sete timer og første skæring af den opdelte sæson er på vej til at blive den mest sete engelsksprogede serie overhovedet på platformen (et godt stykke bag ‘Squid Game’).

De første syv afsnit er tilgængelige på platformen nu, mens vi må vente tre uger på de sidste to episoder i sæsonen. Netflix har forsøgt at dulme abstinenserne med en trailer for den store finale, der teaser et opgør med Vecna.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trods sin popularitet blandt publikum har ‘Stranger Things’ sæson fire fået en noget blandet modtagelse blandt kritikere. Soundvenues Lise Ulrich kvitterede med tre stjerner og kritiserede blandt andet den lange spilletid og tvivlsomt skuespil.

Anden halvdel af sæson fire får premiere på Netflix 1. juli. Der er dog mere ‘Stranger Things’ på vej: Serien lukker og slukker med sæson fem.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af