Ny episk trailer til Amazons ‘Ringenes herre’-serie viser en stor trussel fra oven

Ny episk trailer til Amazons ‘Ringenes herre’-serie viser en stor trussel fra oven
Morfydd Clark som Galadriel i 'Ringenes herre: Magtringene'. (Foto: Amazon)

Der er lige under to måneder til den længe ventede premiere på Amazon Prime Videos store ‘Ringenes herre’-serie, og i den anledning har streamingtjenesten netop sluppet en ny episk forsmag.

Teaser-traileren kredser om en stor meteor, der flyver faretruende over himlen og ramler ned i Midgård. En række af seriens karakterer ser bekymret mod truslen fra oven, og én af dem (Sadoc Burrows spillet af Lenny Henry) siger: »Himlen er mærkelig«.

‘Ringenes herre: Magtringene’ foregår tusindvis af år før handlingen i ‘Ringenes herre’ og ‘Hobitten’ – nærmere bestemt i tiden, hvor magtringene blev smedet.

Her møder vi blandt andre en yngre udgave af halvelveren Elrond (Robert Aramayo) og elveren Galadriel (Morfydd Clark), som blev spillet af henholdsvis Hugo Weaving og Cate Blanchett’ i Peter Jacksons film. Derudover optræder dværgkongen Durin IV (Owain Arthur) og menneskekongen Isildur (Maxim Baldry), som vi så i flashbacks i ‘Ringenes herre: Eventyret om ringen’, også i store roller.

J.D. Payne og Patrick McKay er showrunnere på ‘Ringenes herre: Magtringene’, mens J.A. Bayona, kendt for ‘Børnehjemmet’ og ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, er konceptuerende instruktør.

Første afsnit får premiere 2. september på Amazon Prime Video. Se den nye teaser herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af