HBO er klar med første trailer til ‘The Last of Us’ – se den her

HBO er klar med første trailer til ‘The Last of Us’ – se den her
'The Last of Us'. (Foto: PR.)

Den første trailer til HBO’s længe ventede filmatisering af PlayStation-klassikeren ‘The Last of Us’ er endelig landet.

Teaseren giver et forholdsvist kort, men ganske lovende, indblik i historien om Joel og Ellie, der bliver tvunget sammen i et postapokalyptisk USA, hvor de skal rejse på tværs af landet, imens en farlig virus hærger storbyerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Last of Us’ revolutionerede spilbranchen, da det udkom i 2013, med en hjerteskærende og brutal historie, og det var især forholdet mellem netop Joel og Ellie, der var central for spillets succes.

De to figurer spilles i serien af henholdsvis Pedro Pascal og Bella Ramsey (Lyanna Mormon i ‘Game of Thrones’), og skal man dømme ud fra traileren, rammer de deres roller – især Pascals tænksomme blikke som den pressede Joel er taget direkte ud af kildematerialet, hvor de ofte bruges effektivt.

Samtidig ser det ud til, at fans kan forvente en nogenlunde tro filmatisering af ‘The Last of Us Part I’, som serien tager udgangspunkt i, og som traileren umiddelbart lader til at formidle den triste, men stemningsfyldte atmosfære fra.

Ud over Pascal og Ramsay er Nick Offerman, Anna Torv, Murray Bartlett og Gabriel Luna også at finde i blandt de mere markante biroller.

‘The Last of Us’ lander på HBO Max i 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af