Kenan Thompson gav den fuld gas som vært ved nattens Emmy Awards

Kenan Thompson gav den fuld gas som vært ved nattens Emmy Awards
Kenan Thompson. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Den fik ikke for lidt med verbale stikpiller til nogle af verdens streaming-giganter, da Kenan Thompson stod for underholdningen som vært til nattens Emmy Awards.

Mest opsigtsvækkende var dog det medley, som indtraf sig, da et hold af dansere tilsluttede sig Thompson på scenen og fremførte et sammensurium af nogle af de mest kendte temasange gennem tiderne fra ’Friends’, ’Brady Bunch’ og ’Law & Order’ til ’Stranger Things’ og ’House of the Dragon’.

Under sidstnævnte temasang var den amerikanske komiker iført en blond paryk med reference til Steve Toussaints Corlys Velaryon, hvis mørke hud og blonde hår har skabt stor debat på internettet, siden ’House of the Dragon’ fik premiere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Især Netflix stod for skud, da ’Saturday Night Live’-komikeren under sin åbningsmonolog sagde, at thrillerserien ’Squid Game’ handlede om mennesker, der har svært ved at tjene penge.

»Og tilføjelsen til næste sæsons rolleliste bliver: Netflix«, jokede Thompson med reference til streamingtjenestens markante dyk på børsmarkedet.

Kenan Thompson hyldede ligeledes holdet bag serien ’Abbotts Elementary’ for at donere deres markedsføringsbudget til folkeskolelærere og tilføjede:

»Det handler om at hjælpe dem i nød – det er derfor, jeg donerer hele min løn fra aftenens show til Netflix. Det er to, Netflix. De kommer aldrig til at give mig en comedy-special, men det er fint«.

Will Smith-sagen fik sig også et lille nik, da Thompson noterede Regina Halls tilstedeværelse blandt publikum.

»Jeg er overrasket over, at hun befinder sig til endnu en prisuddeling – pige, du er modig«. Regina Hall var vært under Oscar-ceremonien tilbage i marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af