Der gives zero fucks for følelser i den vilde trailer til P3-serien ‘Bad Bitch’

Der gives zero fucks for følelser i den vilde trailer til P3-serien ‘Bad Bitch’
'Bad Bitch'. (Foto: Zinna Brigh Mac-Eochaidh)

Nikki gider ikke følelser.

Hun vil gerne have uforpligtende sex og farver på tilværelsen. Hun har en frisørsalon med sine bedste venner, der forstår at forvandle en helt almindelig tur i Føtex til en opvisning a la Ru Paul’s Dragrace.

Der bliver ikke givet mange fucks for, hvad andre mener i den kommende P3-serie ‘Bad Bitch’. Helt bogstavelige fucks er der til gengæld en del af at dømme på den saftige trailer. Men selvom Nikki bliver ved med at miste »pik til følelser«, banker den ægte kærlighed måske også på døren?

Selvom Nikki gør sit bedste for at være en ‘Bad Bitch’ indhenter hendes familierelationer og en kompliceret gammel flamme hende og tvinger hende til at mærke efter. Samtidig fylder temaer som race og identitet under overfladen på den muntre komedieserie.

‘Bad Bitch’ er skabt af Diêm Camille, der også spiller hovedrollen. Serien har Asger Kjær (‘Natten til lørdag’) som medforfatter. Patricia Bbaale Bandak har instrueret, og i castet finder man et væld af nye navne som Joram Johan Paulo, Majii Claire og Mark Ivan Serunjogi.

‘Bad Bitch’ lander på DRTV 11. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af