Christoph Waltz er månedens ondeste medarbejder i traileren til Amazon-serien ‘The Consultant’

Christoph Waltz er månedens ondeste medarbejder i traileren til Amazon-serien ‘The Consultant’
'The Consultant'. (Foto: Amazon Prime)

Der er mange, der har svært ved at forklare, hvad en konsulent egentlig er, og hvad en konsulent egentlig laver. 

Der er derimod ingen tvivl om, at den konsulent Christoph Waltz spiller i den kommende Amazon-serie ‘The Consultant’ er en ond en af slagsen. Det tyder alt på i den nye trailer. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er nemlig fjendtlig overtagelse i sigte, da app-selskabet CompWare ansætter Regus Patoff til at forbedre forretningen, men han hurtigt viser sig at have sin helt egen dagsorden. Hvis man var i tvivl, sniffer han de ansatte ved sin ankomst, der hurtigt bringer ambulancer og andre uheld med sig. 

Som nogle af de hårdtprøvede ansatte i firmaet finder man Brittany O’Grady fra første sæson af ‘The White Lotus’ og Nat Wolff, der spillede hovedrollen i John Green-filmatiseringen ‘Paper Towns’. 

Seriens skaber er Tony Basgallop, der tidligere har stået bag Apple TV+-serien ‘Servant’. Derudover er ‘Wandavision’-navnet Matt Shakman med som instruktør af pilotafsnittet og executive producer. 

‘The Consultant’ lander på Amazon Prime 24. februar. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af