Se Vin Diesel og Jason Momoa bekrige hinanden i første eksplosive trailer til ‘Fast X’

Se Vin Diesel og Jason Momoa bekrige hinanden i første eksplosive trailer til ‘Fast X’
Jason Momoa i 'Fast X'. (Foto: Universal)

Begyndelsen til enden er nær i ‘Fast and the Furious’-universet.

Den næstsidste film i Vin Diesels bilfranchise har netop fået sin første trailer, og der er smæk for skillingen, når Dom må kæmpe mod et hav af fjender for at beskytte sin familie.

Jason Momoa er den nye skurk på rollelisten, og hans sadistiske karakter Dante får masser af skærmtid i den actionspækkede trailer. Momoa får desuden selskab af Brie Larson, der også spiller skurk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den officielle synopsis lyder: »Dominic Toretto (Diesel) og hans hold må søge hjælp i deres kamp mod Cipher (Charlize Theron), da hun rekrutterer Dante (Momoa), en mystisk ny fjende«.

På rollelisten ses desuden velkendte navne som Michelle Rodriguez, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Jason Statham, John Cena, Charlize Theron, Helen Mirren og Cardi B.

‘Fast X’ instrueres af Louis Leterrier, der tidligere har stået bag Netflix-serien ‘Lupin’ og den første ‘Now You See Me’-film.

Leterrier erstatter den erfarne ‘Fast’-instruktør Justin Lin, som angiveligt trak stikken på franchisen efter en uoverensstemmelse med Diesel.

‘Fast X’ får premiere 18. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af