Soundvenue Live: Kom til eksklusiv forpremiere på Emma Sehested Høeg-serien ’Killjoy’

Soundvenue Live: Kom til eksklusiv forpremiere på Emma Sehested Høeg-serien ’Killjoy’
'Killjoy'. (Foto: Johanne Næsby Fick/ TV 2)

Powerduoen Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen sejrer lige nu med den hyldede og totaludsolgte teateropsætning ’Farvel til Madonna’.

Dette forår fortsætter de triumftoget med deres første fælles serie. ’Killjoy’ får premiere på TV 2 PLAY i slutningen af marts, men allerede 20. marts kan Soundvenue, Uma Film og TV 2 invitere til eksklusiv forpremiere på de første tre afsnit (køb billet HER). 

Visningen er samtidig en gallapremiere for hele holdet bag, og Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen vil være til stede og stiller op til interview på scenen, ligesom Emma vil fremføre nogle af sangene fra serien live i salen. Det bliver også første og eneste gang, serien vil kunne ses på det store lærred.

I ’Killjoy’ spiller Emma Sehested Høeg den unge designstuderende Nanna. Hun har et på overfladen lykkeligt liv med gode venner og en sød kæreste (Gustav Giese), men inden i hende bobler en uforløst længsel. 

Da hun konfronteres med, at hun har faket alle sit livs orgasmer, falder hendes liv skridt for skridt sammen i en fortælling præget af det vovemod, den humor og det visuelle overskud, Emma Sehested Høeg og Jennifer Vedsted Christiansen også har excelleret i med deres teaterstykker.

Køb billetter HER – og tilmeld Facebook-event HER.

’Killjoy’
Mandag 20. marts kl. 20
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af