Jamie Foxx udskrevet fra hospitalet efter pludselig indlæggelse i april – datter revser medierne

Jamie Foxx udskrevet fra hospitalet efter pludselig indlæggelse i april – datter revser medierne
Jamie Foxx. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Tilbage i april måned blev Jamie Foxx indlagt under optagelserne til Netflix-komedien ‘Back in Action’, som blandt andet har Cameron Diaz på rollelisten.

Hvad indlæggelsen præcist dækkede over, blev ikke offentliggjort, men blot beskrevet som en »medicinsk komplikation« af multitalentets datter Corinne Foxx på Instagram.

Og efter et par ugers radiotavshed udsendte den 55-årige texaner en kort hilsen på sine sociale medier med ordene: »Jeg værdsætter al kærligheden. Jeg føler mig velsignet«.

Familien har holdt stærkt fast i, at indlæggelsen var et privat anliggende, men i går måtte Corinne Foxx ud med riven på Instagram, efter flere medier ikke har behandlet sagen med respekt. Det melder Indiewire.

»Opdatering fra familien: Trist at se, hvordan medierne løber løbsk. Min far har været udskrevet fra hospitalet i flere uger og genvinder sine kræfter. Faktisk spillede han pickleball i går! Tak for alles bønner og støtte!«, skrev datteren i en story under et billede af Jamie Foxx fra mediet RapTV, hvor der stod, at stjernens elskede angiveligt forberedte sig på det værste.

Corinne Foxx teasede ovenikøbet, at der er et nyt spændende arbejdsprojekt i støbeskeen, som vil blive annonceret næste uge.

Forleden udkom traileren til action-thrilleren ‘God is a Bullet’, hvor Jamie Foxx skal spille over for Nikolaj Coster-Waldau. Filmen er endnu ikke planlagt til dansk distribution.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af