Russell Brand fortæller, der snart bliver offentliggjort »meget alvorlige kriminelle anklager« mod ham

Russell Brand fortæller, der snart bliver offentliggjort »meget alvorlige kriminelle anklager« mod ham
Russell Brand i 2020. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

To britiske medier vil snart offentliggøre en række anklager mod skuespiller og komiker Russell Brand. Det fortæller han selv i en video, som han har givet titlen ‘So, This Is Happening’.

I YouTube-videoen forklarer Brand, at han har modtaget breve fra en tv-station og en avis, hvori de præsenterer »en lang liste af ekstremt uhørte og aggressive angreb«.

»Mellem denne lange liste af forbløffende og temmelig barokke angreb, er der ofte meget alvorlige anklager, som jeg absolut går imod«, fortæller Brand i videoen.

Han indikerer herefter at nogle af disse beskyldninger går på, at han skulle have begået seksuelle overgreb mod en række personer i sin »promiskuøse« fortid – hvilket han på forhånd benægter at have gjort.

»Som jeg har beskrevet det udførligt i mine bøger, var jeg meget, meget promiskuøs. Men gennem den tid med promiskuøsitet, var forholdene, jeg havde, absolut altid med samtykke«, siger Brand.

»Jeg har ikke noget imod, at de bruger mine bøger og min standup til at snakke om min promiskuøse, samtykkebaserede handlen i fortiden. Det, jeg seriøst går imod, er disse meget, meget alvorlige kriminelle anklager. Det er også værd at nævne, at der er vidner, hvis beviser direkte modsiger det narrativ, som disse to mainstream-medier forsøger at konstruere, åbenbart, i hvad der for mig ligner et koordineret angreb«.

Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af