Daniel Radcliffe er på vej med dokumentar om sin stunt double, der blev lam under ‘Harry Potter’-optagelser

Daniel Radcliffe er på vej med dokumentar om sin stunt double, der blev lam under ‘Harry Potter’-optagelser
'Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1' (Foto: PR)

Under optagelserne til ‘Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1’ kom Daniel Radcliffes mangeårige stunt double David Holmes ud for en ulykke, der gjorde ham lam fra taljen og ned.

Nu er en dokumentarfilm om stuntmandens liv på vej med Daniel Radcliffe og hovedpersonen selv tilknyttet som producere. Det skriver Deadline.

Sky og HBO står bag filmen ‘David Holmes: The Boy Who Lived’, som vil følge Holmes’ opvækst som lovende gymnast, hans arbejde og tætte bånd med Radcliffe og tiden efter den livsomvæltende ullykke, hvor Holmes faldt til jorden efter en planlagt eksplosion på settet og fik en invaliderende rygmarvsskade.

Filmen vil indeholde privatoptagelser, og interviews med Holmes selv, Daniel Radcliffe og andre personer fra ‘Harry Potter’-filmcrewet.

‘Daniel Holmes: The Boy Who Lived’ instrueres af Dan Hartley, der har en håndfuld indiefilm på cv’et og desuden har haft en assisterende rolle på settet til alle ‘Harry Potter’-filmene.

Ifølge Deadline får den nye dokumentarfilm amerikansk premiere næste måned. Det vides endnu ikke, hvornår eller hvor man kan se den herhjemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af