Kurt Russell og søn spiller samme rolle i ny monstersatsning – se den actionfyldte trailer

Kurt Russell og søn spiller samme rolle i ny monstersatsning – se den actionfyldte trailer
Kurt Russell i traileren til 'Monarch: Legacy of Monsters'. (Foto: PR)

Actionfilmlegenden Kurt Russell er snart aktuel i Apples nye seriesatsning ‘Monarch: Legacy of Monsters’, hvor hans søn, Wyatt Russel, også optræder. Det skriver Deadline.

Begge skuespillere kan ses i seriens første actionfyldte trailer, der netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye serie bygger på Legendary Pictures’ såkaldte ‘MonsterVerse’, der samler flere kendte monstre i samme univers. Franchisen har indtil videre kastet fire film af sig, senest ‘Godzilla vs. Kong’ fra 2021.

Handlingen følger to søskende, som går i deres fars fodspor for at optrevle deres families forbindelse til en hemmelig organisation kaldet Monarch. Det leder dem til en verdens fyldt med farlige kæmpemonstre, som truer med at ødelægge verden. Her møder de også den gamle militærmand Shaw, som bliver spillet af Kurt og Wyatt Russell i to forskellige tidsperioder.

‘Monarch: Legacy of Monsters’ er skabt af Chris Black (‘Severance’) og Matt Fraction (‘Iron Man 2’) og kommer på Apple TV+ 17. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af