Første trailer til ‘Westworld’-skabernes nye storserie ‘Fallout’ er landet

Første trailer til ‘Westworld’-skabernes nye storserie ‘Fallout’ er landet
'Fallout'. (Foto: Prime Video)

I sidste uge landede de første billeder fra den kommende science fiction-storserie ‘Fallout’. Nu har Prime Video også delt første trailer, som billederne faktisk var taget fra. Det skriver Deadline.

‘Fallout’ er baseret på Bethesdas populære spilserie af samme navn og er produceret af ‘Westworld’-forfatterduoen Lisa Joy og Jonathan Nolan gennem deres selskab Kilter Films. Nolan instruerer desuden seriens første tre afsnit.

Duoen Geneva Robertson-Dworet og Graham Wagner, der har skriveerfaring fra henholdsvis ‘Captain Marvel’ og ‘Silicon Valley’, agerer showrunnere på serien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Fallout’-serien foregår i samme dystopiske fremtidsunivers som spillene – 200 år efter en apokalypse, der har efterladt Jorden gold og radioaktiv. De fleste mennesker har boet i underjordiske bunkere i mellemtiden, men nu begynder flere og flere at bevæge sig ud i den farlige verden, hvor jungleloven oftest bestemmer.

På rollelisten finder man blandt andre Aaron Moten, Moises Arias, Kyle MacLachlan, Walton Goggles, Ella Purnell og Johnny Pemberton.

‘Fallout’ får premiere på Prime Video 12. april 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af