‘It Follows’-skuespiller kommer på sporet af det okkulte i gyseren ’Longlegs’ – se den ubehagelige trailer

‘It Follows’-skuespiller kommer på sporet af det okkulte i gyseren ’Longlegs’ – se den ubehagelige trailer
'Longlegs'. (Foto: Neon)

Med film som ’Gretel & Hansel’, ’I Am the Pretty Thing That Lives in the House’ og ‘The Blackcoat’s Daughter’ har Oz Perkins cementeret sig selv som en instruktør med en forkærlighed for gys. Nu er han snart aktuel igen med ’Longlegs’.

Der er ikke meget information omkring plottet i filmen, og marketing-strategierne fra distributøren Neon omkring filmen har været minimalistiske. Forleden kom der en række filmplakater, og nu er der landet en trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den mystiske, ordløse forsmag efterlader flere spørgsmål end svar, men indtil videre ved vi, at filmen handler om FBI-agenten Lee Harker (Maika Monroe), der sættes til at opklare en lang række mord. Uforudsete hændelser leder Harker på sporet af det okkulte og afslører, at hun har en personlig forbindelse til morderen.

Maika Monroe, der brød igennem i 2014 med ’It Follows’, spiller overfor Nicolas Cage, der spiller den titulære Longlegs. I et udsnit fra et New York Times-interview med Nicolas Cage, kan man blive klogere på, hvad Hollywood-veteranen har at sige om sin kommende rolle, hvor han »spiller en slags besat Gepetto«. »Han laver de her dukker, som infiltrerer familierne, og får dem til at gøre forfærdelige ting«, fortæller skuespilleren videre.

Perkins instruerer og er manuskriptforfatter, mens Cage udover sin rolle på skærmen også er producer på filmen.

’Longlegs’ får premiere 12. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af