Mikael Persbrandt vækker svensk legende til live i traileren til ‘Hammarskjöld’

Mikael Persbrandt vækker svensk legende til live i traileren til ‘Hammarskjöld’
'Hammarskjöld'. (Foto: Nordisk FIlm)

Mikael Persbrandt indtager en stor rolle som svenske Dag Hammarskjöld, der var berømt for sin rolle som generalsekretær i FN og døde under mystiske omstændigheder i forbindelse med arbejdet.

Per Fly står bag den kommende biografiske film ‘Hammarskjöld’, som foregår i 1961, hvor den svenske leder er et år fra at trække sig fra posten. Men inden da sætter han alt ind på at skabe fred under Congo-krisen. Et arbejde der bliver både konfliktfyldt, historisk og fatalt.

Traileren er lige landet, hvor man udover Persbrandt i hovedrollen kan se Thure Lindhart og Caspar Philipson.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Per Fly var senest aktuel som instruktør på ‘Borgen’ fra 2022. På dansk jord er han mest kendt for 00’er-trilogien ‘Bænken, ‘Arven’ og ‘Drabet’, men han har tidligere instrueret i Sverige med biopicen ‘Monica Z’ om jazzsangeren Monica Zetterlund. På dansk jord har Persbrandt imponeret i Susanne Biers Oscar-vindende ‘Hævnen’, og senest kunne han ses i Lars von Triers ‘Riget’-fortsættelse fra 2022.

‘Hammarskjöld’ får premiere 18. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af