EM-helt Morten Hjulmand var engang med i DR’s største dramaserie

EM-helt Morten Hjulmand var engang med i DR’s største dramaserie
Morten Hjulmand. (Foto: Peter Lous/BSR Agency/Getty Images)

Hvis Morten Hjulmand ikke var blevet professionel fodboldspiller med så stor succes, at han scorede Danmarks mål mod England og generelt er kollektivt udråbt som landets nye landsholdshelt, kunne han måske være gået skuespillervejen.

Eller måske ikke. Men i hvert fald har midtbanespilleren med daglig gang i Sporting Lissabon engang været med i DR’s mest berømte serie i nyere tid, ‘Borgen’.

Det har X-brugeren Christian Wilkens gravet frem med på imponerende vis:

I sæsonen fra 2013, hvor han var 13-14 år gammel, spiller Morten Hjulmand søn til Søren Mallings nyhedshund Torben Friis, som uheldigvis har haft en udenomægteskabelig affære.

Derefter skal han klinke skårene med sin hustru, spillet af Anne Sofie Espersen, og sine to børn under en gåtur langs vandet, og Morten Hjulmand har ifølge Ekstra Bladet replikken: »Hvorfor kommer du ikke bare hjem«?

Det var både starten og slutningen på Hjulmands foreløbige skuespilkarriere, men hvem ved, hvad der venter i fremtiden. I USA har man trods alt en stolt tradition for, at tidligere sportsmænd går til Hollywood, når karrieren er slut.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af