Paul Mescal landede ‘Gladiator 2’-hovedrolle efter 30 minutter: »Jeg troede, der ville være mere«

Paul Mescal landede ‘Gladiator 2’-hovedrolle efter 30 minutter: »Jeg troede, der ville være mere«
Paul Mescal i 'Gladiator 2'. (Foto: Universal Pictures)

Paul Mescals hovedrolle i Ridley Scotts kommende ‘Gladiator’-efterfølger er en særdeles fysisk én af slagsen. Medskuespiller Pedro Pascal har blandt andet rost Mescals voldsomme styrke efter omfattende optræning til actionfilmen.

Overraskende nok var Mescals audition til rollen omvendt fuldstændig virtuel – og ganske kortvarig. Det krævede nemlig kun en halv times Zoom-opkald med Ridley Scott, før han havde fået rollen. Det fortæller ‘Normal People’-stjernen ifølge Deadline i et interview med BBC.

»Ridley spilder ikke tiden«, siger Mescal. »Jeg troede, der ville være kameratests og auditions, men vi Zoom’ede i en halv time, talte i 10 minutter om rollen og så 20 minutter om gælisk fodbold, hans hund og hans kone«.

»Jeg troede, der ville være med, men han ringede til mig få uger senere og tilbød mig rollen«, fortsætter Mescal. »Jeg tror, han går med sit instinkt, på og uden for settet, og jeg er meget glad for, hvordan det endte«.

’Gladiator 2’ finder sted 20 år efter handlingen i Scotts oprindelige periodefilm fra 2000. Mescal spiller Lucius, der må træde ind i Colosseum som gladiator for at befri Rom fra tyranniske erobrere.

Storfilmen får biografpremiere 14. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af