Nintendo er klar med nyt ‘Zelda’ – og du kan allerede spille det om to måneder

Nintendo er klar med nyt ‘Zelda’ – og du kan allerede spille det om to måneder
'Hyrule Warriors: Age of Calamity'.

Imens Microsoft og Sony har store planer for efteråret med deres nye konsoller, har Nintendo holdt igen. Faktisk har de holdt så meget igen, at man kunne blive lidt bekymret for deres efterårsplaner.

Det har der åbenbart ikke været nogen grund til, for ud af det blå har de netop annonceret et helt nyt ‘Zelda’. Og det bedste af det hele? Det bliver allerede udgivet den 20. november til Nintendo Switch.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Hyrule Warriors: Age of Calamity’ foregår 100 år før begivenhederne i ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’, så der er altså tale om en slags prequel til et af Nintendos bedste spil de seneste år.

I spillet oplever man den såkaldte Great Calamity og får samtidig mulighed for at dykke ned i de sagn og historier, som skaber rammerne for begivenhederne i ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’.

Der er i øvrigt tale om et langt mere actionpræget spil med højt tempo og fokus på strategi, hvor man kan kæmpe med velkendte figurer som Zelda, Link og de fire Champions i Hyrule.

At vi får glæde af forhistorien til begivenhederne i ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ er ikke helt tilfældigt. Vi ved allerede, Nintendo arbejder på en efterfølger, men den skal vi ifølge Nintendo vente lidt længere på at høre mere om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af