Snart kan du købe din gaming-stol i IKEA

Snart kan du købe din gaming-stol i IKEA

Hvis du går og savner billige møbler til dit gaming-setup, er IKEA snart klar med løsningen. Den svenske møbelgigant har netop annonceret, at de fra næste år er klar med møbler til gaming.

Ekspertisen bag møblerne skal IKEA dog ikke selv stå for. Gaming-serien bliver nemlig skabt i samarbejde med ASUS Republic of Gamers, der har adskillige års erfaring i hardware og tilbehør.

Målet med produktserien, der efter sigende vil inkludere stole og borde, er ifølge IKEA at skabe en ny oplevelse for gaming i ens eget hjem:

»Vores mål er at hjælpe gamere (og deres familier) med at byde gaming velkommen i hjemmet ved at udvikle en række prisvenlige og ergonomiske gaming-møbler og tilbehør designet til at forbedre oplevelsen, imens møblerne også passer smukt ind i hjemmet,« lyder det fra IKEA.

Begynder du at få boomer-vibes nu, er dog grund til at være bare en anelse optimistisk – møblerne er nemlig blevet udviklet med input fra både professionelle og entusiastiske gamere.

Gaming-serien bliver test-lanceret i Kina i 2021, da landet har verdens største marked for gaming. Herefter bliver møblerne rullet ud i resten af verden fra oktober 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af