‘Assassin’s Creed Valhalla’ udvider til Frankrig og Irland

‘Assassin’s Creed Valhalla’ udvider til Frankrig og Irland
'Assassin's Creed Valhalla'.

‘Assassin’s Creed Valhalla’ udkommer først i næste måned, men allerede nu ligger planerne klar for nyt indhold til spillet.

Ubisoft har annonceret, at der med spillets sæsonpas – som giver adgang til det ekstra indhold – vil være afstikkere til Irland og Frankrig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første udvidelse, ‘Wrath of the Druids’, lander næste forår og tager dig med til Irland, hvor du skal jagte druider og udforske irske vandrehistorier og gæliske myter.

Til næste sommer går turen til Frankrig med ‘The Siege of Paris’, hvor et altafgørende øjeblik i vikingehistorien præsenteres. Og så bliver der også bundet knude på historien om Eivor, der er hovedpersonen i ‘Assassin’s Creed Valhalla’.

Køber du sæsonpasset, vil der sammen med de kommende udvidelser være løbende indhold, som du blandt andet kan opgradere din lejr med. Første bunke af dette indhold lander i december, imens en bonusmission, ‘The Legend of Beowulf’, vil være tilgængelig ved spillets lancering.

Ubisoft har desuden bekræftet, at seriens Discovery Tour, hvor man kan udforske spillets verden ud fra et uddannelsesmæssigt synspunkt, vender tilbage i ‘Assassin’s Creed Valhalla’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af