En klassiker vender tilbage: Ny udgave af ‘Need for Speed: Hot Pursuit’ afsløret

Racing-serien ‘Need for Speed’ har lidt af et broget ry, men i seriens efterhånden lange karriere har der været legendariske udspil, heriblandt ‘Need for Speed: Hot Pursuit’, der udkom tilbage i 2010.

I ‘Need for Speed: Hot Pursuit’ kombineres seriens klassiske gaderæs med politi og biljagter. Det var en kæmpe succes, og nu ser det ud til, at vi snart får spillet at opleve igen i en opdateret udgave.

Den officielle Twitter-konto for ‘Need for Speed’-serien teasede i sidste uge en kommende annoncering, men nu er Twitter-brugeren @Renka_schedule kommet dem i forvejen med mere information.

Er du ikke helt skarp i japansk, står spillet til at udkomme den 6. november. PlayStation 4 og Nintendo Switch er de eneste platforme, som nævnes, men mon ikke det også kommer til PC og Xbox. Desuden skulle det inkludere alt ekstra indhold, der udkom til det oprindelige spil.

Derudover er der helt nye tilføjelser som spritnye udfordringer, achievements og ikke mindst multiplayer på tværs af platforme. Det betyder altså, at du kan spille med vennerne på Xbox, hvis du selv sidder med en PlayStation.

Der har på Twitter-kontoen for ‘Need for Speed’ været en nedtælling i gang, som slutter i aften kl. 17.00. Mon ikke vi får den officielle afsløring der.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af