Se teaser: PlayStation har en sidste afsløring på vej

Se teaser: PlayStation har en sidste afsløring på vej

Om godt og vel en måned lander den nye PlayStation 5. Vi ved, hvordan den ser ud, vi kender dens tekniske specifikationer, og vi har set et hav af spil til den.

Alligevel mangler vi stadig at se en helt essentiel del, måske den vigtigste del af hele brugeroplevelsen, nemlig brugerfladen.

PlayStation har endnu ikke afsløret, hvordan selve konsollens styresystem vil tage sig ud, men det ændrer sig måske snart.

Det er – af alle tænkelige firmaer – Burger King, der på Twitter teaser en eller anden afsløring den 15. oktober.

Nu kunne man fristes til at tro, at teaseren måske bare er et samarbejde mellem Burger King og PlayStation, for eksempel en konkurrence eller en promovering. Men skru lige op for lyden og lyt godt efter.

Når burgerkongen åbner posen, afspilles en kort lyd, og den lyd er formentlig lyden, der flyder ud af højttalerne under opstarten af en PlayStation 5.

Det lyder måske lidt søgt, men det er det faktisk ikke. Især ikke fordi vi allerede er stødt på lyden før. I sommer, da PlayStation afholdt showcase for konsollens spil, dukkede der en kort sekvens op, som du kan se i videoen nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sekvensen blev sneget ind i showcasen, der allerede var proppet med spil og trailers, så den var nem at overse. Men det ligner altså umiskendeligt en opstartssekvens for en PlayStation, og lyden? Ja, det er den samme.

Afsløringen af PlayStation 5’s brugerflade forventes at være den sidste, store annoncering, inden konsollen lanceres den 19. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af