Travis Scott og PlayStation slår pjalterne sammen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Travis Scott er ikke bleg for at bruge spilbranchen som en ekstra scene. Tidligere på året brugte han ‘Fortnite’ til at levere et kæmpe show, og nu går han sammen med PlayStation i et strategisk partnerskab.

Hvad partnerskabet helt præcist dækker over, ved vi ikke endnu, men PlayStation skriver på deres blog, at Scott er hentet ind som »kreativ partner«. Derudover vil det involvere Scotts eget brand, Cactus Jack.

»Med vores gensidige passion for gaming og kreativitet vil vi samarbejde med Travis og hans brand, Cactus Jack, om innovative projekter, som forhåbentlig kan glæde vores fælles fans«, forklarer PlayStation.

Indtil vi får flere detaljer om samarbejdet, kan vi lune os lidt med en kort teaser for samarbejdet med både Cactus Jack og nogle af de folk, som har arbejdet på den kommende PlayStation 5.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af