Astralis-træner nomineret til spilbranchens største prisuddeling

Astralis-træner nomineret til spilbranchens største prisuddeling
Danny 'zonic' Sørensen. (Foto: HLTV)

Spilbranchen har lidt af et ry for at uddele ubrugelige priser til højre og venstre, men de seneste år har The Game Awards alligevel formået at skabe en del hype omkring prisuddelingen.

I stedet for ligegyldige priser er der faktisk lidt af en ære i at løbe af sted med en pris fra The Game Awards, og i år kan en af dem gå til træneren for danske Astralis i kategorien “Best Coach of 2020”.

Danny “zonic” Sørensen træner til dagligt Astralis, der de seneste år har markeret sig som et af de absolut bedste hold inden for esport.

De helt store sejre i 2020 har der dog været langt imellem for Astralis, som i stedet har brugt tiden på at genopbygge deres hold. Og netop derfor er det en ekstra store ære at være nomineret, fortæller Danny Sørensen.

»Vi har ikke vundet det, vi gerne ville i år, men til gengæld har vi arbejdet hårdt på de indre linjer for at få et nyt set-up med flere spillere i truppen til at fungere. Vi er kommet langt, men har stadig masser at arbejde med og ting, vi skal forbedre, så på den baggrund er det stort at blive nomineret igen«, udtaler han i en pressemeddelelse.

Den danske træner er den eneste af de nominerede, som gør sig i ‘Counter-Strike’. Konkurrenterne i kategorien træner derimod hold i ‘Call of Duty, ‘League of Legends’ og ‘Overwatch’.

The Game Awards løber af stablen den 10. december (dansk tid er det dog den 11. december kl. 00.30), hvor showet bliver streamet fra forskellige steder i verdenen på platforme som YouTube og Twitch.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af